INGREDIENTAI: 400 g makaronų
1 vištienos krūtinėlė
Žiupsnelis druskos
Žiupsnelis pipirų
100 g marinuotų grybų, mažų
1 morkos
150 g kininių kopūstų
2 a. š. sezamo aliejaus
2 v. š. sojų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Makaronus 8 minutes verdame pasūdytame vandenyje, nupilam vandenį. Nedidelius grybukus paliekame, o didesnius perpjauname pusiau. Vištienos krūtinėlė nuplauname, nusausiname ir supjaustome gabalėliais ir marinuojame sojų padaže valandą. Tada apkepame keptuvėje. Morkas supjaustome juostelėmis. Kininį kopūstą nuplauname ir stambiai supjaustome. Keptuvėje apkepiname daržoves su grybukais, o baigiant kepti, užpilame sojų padažo, šlakelį sezamo aliejaus ir sudedame makaronus, vištieną ir dar keletą minučių patroškiname.