INGREDIENTAI: Pagrindui:
180 gramų sausainių ("Selga" tipo)
60 gramų sviesto
100 gramų juodojo šokolado
Įdarui:
180 gramų varškės
1 šaukštas grietinės
pagal skonį cukraus
pagal skonį vaisių
pagal skonį uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iš pradžių padaryti desertinių krepšelių pagrindą. Sausainius sutrupinti, dubenėlyje ištirpinti sviestą, šokoladą ir supiltii ant sausainių. Viską gerai išmaišyti.
2.
Į metalines formeles patiesti keksiukų popierukus ir sudėti paruoštą trupintų sausainių masę. Gerai prispausti šaukštu ir pastatyti į šaldytuvą, kad sutvirtėtų.
3.
Varškę su grietine sutrinti elektriniu trintuvu, pagardinti cukrumi. Galite naudoti kreminę varškę arba daryti kitokį kremą, aš pasirinkau paprastesnį variantą ir produktus, kuriuos tuo metu turėjau namuose.
4.
Ant sustingusių krepšelių pagrindo dėti varškės kremą ir papuošti uogomis.