INGREDIENTAI: 500 gramų vištų skrandukų
3 vienetai bulvių (virtų)
2 vienetai morkų (virtų)
2 vienetai marinuotų agurkų
1 žiupsnelis druskos
2 vienetai juodųjų pipirų (žirnelių)
2 vienetai lauro lapų
1 pundelis laiškinių česnakų (smulkintų, patiekiant)
Padažui:
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas jogurto, natūralaus
1 šaukštelis kaparėlių
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištų skrandukus išverdame su druska, lauro lapeliais, pipirais. Atvėsiname.
2.
Bulves ir morkas supjaustome kubeliais. Agurką ir skrandukus juostelėmis.
3.
Padažui kaparėlius susmulkiname ir sumaišome su majonezu, jogurtu, garstyčiomis.
4.
Daržoves ir skrandukus sumaišome su padažu, prieš patiekiant. Pabarstome smulkintais laiškiniais česnakais.