INGREDIENTAI: 0.5 vieneto vištienos filė
6 lapai salotų
2 saujos vynuogių (naudojau perpus žalių ir raudonų)
1 vienetas obuolių (rūgštesnių)
0.5 vieneto salierų stiebų
1 sauja gražgarsčių
1 saujelė graikinių riešutų
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai graikiško jogurto
0.5 šaukštelio garstyčių
1 žiupsnelis prieskonių vištienai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištieną supjaustyti gabalėliais, apkepinti nedideliame kiekyje aliejaus, pagardinti prieskoniais.
2.
Salotų lapus suplėšyti, kartu dėti nuplautas ir nusausintas gražgarstes, supjaustyti saliero stiebą, obuolius supjaustyti skiltelėmis, pabarstyti kapotais riešutais, vynuogėmis. Dėti vištieną.
3.
Sumaišyti graikišką jogurtą su garstyčiomis ir pagardinti salotas. Skanaus!