TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Traškios burokėlių ir morkų salotos
Traškios burokėlių ir morkų salotos

Porcijų skaičius: 4


INGREDIENTAI:
300 gramų burokėlių (nevirtų, naudojau šviežius)
300 gramų morkų (nevirtų)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
1 saujelė petražolių (smulkintų)
2 šaukštai aliejaus
1.5 šaukštelio raudonojo vyno acto
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Morkas ir burokėlius nulupti ir sutarkuoti morkų tarka arba šiaudeliais.

2.
Svogūną smulkiai sukapoti. Į dubenį dėti morkas, burokėlius, svogūną ir petražoles.

3.
Supilti aliejų, vyno actą, pagardinti druska ir pipirais.

4.
Gerai sumaišyti ir palikti valandą pasimarinuoti.




admin · 2021-04-28 03:00 · 433 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt