INGREDIENTAI: 400 gramų varškės
3 vienetai kiaušinių
100 gramų morkų
75 gramai sviesto (tirpinto)
3 šaukštai cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
4 šaukštai manų kruopų (kepimo indui pabarstyti)
pagal poreikį sviesto (kepimo indui patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Varškę pertrinkite per sietelį. Morkas sutarkuokite burokine tarka.
2.
Kiaušinius išplakite su cukrumi. Sudėkite trintą varškę. Supilkite ištirpintą sviestą, dėkite tarkuotas morkas, berkite vanilinį cukrų ir gerai išmaišykite.
3.
Kepimo indą ištepkite sviestu, pabarstykite manais. Sudėkite varškės masę ir išlyginkite paviršių.
4.
Kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Galite kepti keliuose mažuose indeliuose, tuomet ir greičiau, ir gražiau.