INGREDIENTAI: 200 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
100 mililitrų aliejaus
100 mililitrų pieno
100 gramų fermentinio sūrio
100 gramų rūkytos vištienos
100 gramų pievagrybių
100 gramų poro
60 gramų krapų
50 gramų petražolių
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į pieną įmušti kiaušinius, supilti aliejų, įtarkuoti sūrį ir viską išmaišyti. Įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, pagardinti druska, pipirais ir dar kartą permaišyti.
2.
Vištieną smulkiai supjaustyti, pasmulkinti krapus, porą ir petražoles. Pievagrybius pasmulkinti ir pakepti keptuvėje įkaitintame aliejuje.
3.
Viską įmaišyti į tešlą ir supilti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepti 200 C laipsnių orkaitėje 40 minučių.