INGREDIENTAI: 100 gramų rūkytos lašišos filė
1 vienetas avokadų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
2 skiltelės česnako
šiek tiek citrinų sulčių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Pagrindui:
200 gramų sluoksniuotos tešlos
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Pirmiausia dariau krepšelius: atitirpintą tešlą kočiojau ir supjausčiau nedideliais kvadratais, kuriuos įdėjau į keksiukų formas ir ant viršaus pabarsčiau pupelių (kad nepakiltų). Kepiau iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 12 minučių.
2.
Kol kepė krepšeliai, avokadą, lašišą, svogūną supjausčiau mažais kubeliais. Pagardinau pipiriais, krapais, citrinos sultimis, įspaudžiau česnako skilteles. Viską išmaišiau. Masę sudėjau į krepšelius ir patiekiau. Skanaus!