INGREDIENTAI: 1 litras vandens
250 gramų rabarbarų
150 gramų braškių
130 gramų cukraus
1 vienetas citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą pilame vandenį, sudedame nuluptus ir stambiais gabaliukais supjaustytus rabarbarus, cukrų bei citrinos žievelę. Paverdame apie 10 min. arba kol cukrus ištirps, o rabarbarai suminkštės.
2.
Sudedame stambiai supjaustytas braškes ir padidiname kaitrą. Paverdame 3 - 5 minutes.
3.
Atvėsiname ir perkošiame limonadą per sietelį. Paspausdami gerai išsunkiame tirščius – ten slypi visa spalva ir skonis. Tirščius išmetame. Pagardiname limonadą šlakeliu citrinos sulčių. Patiekiant pagardiname braškių gabaliukais ar mėtos lapeliais, ledukais.