INGREDIENTAI: 220 gramų sausainių (naudojau "Selga" klasikinius)
100 gramų grietinės (15%)
100 gramų juodojo šokolado
40 gramų anakardžių riešutų
20 gramų kakavos
20 mililitrų romo (arba brendžio)
Papuošimui:
50 gramų balto šokolado
20 gramų migdolų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius ir anakardžių riešutus sutrinti elektriniu trintuvu. Sumaišyti su kakava.
2.
Šokoladą ištirpinti garų vonelėje, sumaišyti su grietine.
3.
Truputi sausainių masės palikti pyragaičių pabarstymui. Šokolado-grietinės masė sumaišyti su sausainių mase, pagardinti romu.
4.
Papuošimui baltą šokoladą ištirpinti garų vonelėje.
5.
Rankomis gnybti masės ir formuoti pyragaičius. Migdolus naudoti ausytėms. Uodegą ir akis nupiešti baltu šokoladu.