INGREDIENTAI: 0.5 kilogramo kiaulienos faršo (arba paukštienos, jautienos )
150 gramų šaltai rūkytos šoninės (pjaustytos plonomis juostelėmis)
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
50 gramų ryžių (virtų, atvėsusių)
pagal skonį prieskonių maltai mėsai
pagal skonį persilado prieskonių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūną smulkiai sukapoti.
2.
Į kiaulienos faršą sudėti ryžius, pagardinti prieskoniais, svogūnu, įmušti kiaušinį ir gerai išmaišyti.
3.
Iš paruoštos masės formuoti kukulaičius ir kiekvieną apvynioti šoninės juostele.
4.
Kepimo indą iškloti kepimo popieriumi ir sudėti paruoštus kukulaičius. Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 - 40 min.
Patarimai:
•
Aš kepiau kartu su bulvėmis garnyrui.