INGREDIENTAI: 300 gramų vištienos filė (virtos ar keptos)
2 vienetai avokadų (gerai prinokusių)
1 lapas lavašo (apie 200 g)
100 gramų kreminio sūrio
0.5 vieneto citrinų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį džiovinto raudonėlio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lavašą supjaustyti į 6 dalis. Kiekvieną aptepti kreminiu sūreliu.
2.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais. Avokadus perpjauti išilgai pusiau, išimti kauliuką ir išskobti minkštimą. Avokadus supjaustyti riekelėmis.
3.
Ant vieno lavašo gabalėlio krašto dėti vištienos, avokado, apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti prieskoniais. Užlekti du šoninius kraštus ir tuomet susukti į ritinėlį. Taip paruošti visus suktinukus.
4.
Iki vidutinės kaitros įkaitinti keptuvę be aliejaus. Apkepinti suktinukus iš abiejų pusių, kol šiek tiek apskrus.
Patarimai:
•
Daugiau apie kreminį sūrį rasite šiame straipsnyje..