AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Tešlai:
230 mililitrų pieno
140 gramų miltų
100 gramų burokėlių (virtų)
1 vienetas kiaušinių
25 mililitrai aliejaus
Įdarui:
200 gramų kreminio sūrio
2 vienetai silkių filė
šiek tiek krapų
Papuošimui:
200 gramų marinuotų agurkų (arba šviežio agurko)
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
BurokÄ—lį supjaustyti ir sutrinti elektriniu trintuvu. Ä®muÅ¡ti kiauÅ¡inį, supilti aliejų, pienÄ…, įberti žiupsnelį druskos, miltus ir viskÄ… iÅ¡maiÅ¡yti. TeÅ¡lÄ… turi bÅ«ti Å¡iek tiek tirÅ¡tesnÄ— negu lietinių blynų, taÄiau jei busper tirÅ¡ta, įpilkite Å¡iek tiek pieno.
2.
Keptuvę šiek tiek patepti aliejumi ir kepti blynelius. Iškepus palikti avėsti.
3.
Silkių filÄ— supjaustyti maždaug 1,5 centrimetro ploÄio gabalÄ—liais. KiekvienÄ… blynelį pertepti sÅ«riu, pabarstyti smulkintais krapais, iÅ¡dÄ—lioti vienÄ… eilÄ™ silkÄ—s gabalÄ—lių, kaip parodyta nuotraukoje, ir susukti į vyniotinį. Galite susukti ir į maistinÄ™ plÄ—velÄ™ ir trumpam padÄ—ti į Å¡aldytuvÄ…. PrieÅ¡ patiekiant papuoÅ¡ti žalumynais ir agurku.