INGREDIENTAI: 220 mililitrų augalinio pieno
110 mililitrų avižinių dribsnių
50 mililitrų razinų (smulkintos, aš naudojau raugerškio uogas)
3 šaukšteliai čija sėklų
1 šaukštas riešutų sviesto
1 žiupsnelis malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sumaišome avižinius dribsnius, čija sėklas, druską, cinamoną, razinas arba raugerškio uogas. Užpilame augaliniu pienu.
2.
Dedame į šaldytuvą per naktį brinkti.
3.
Ryte į košę aš įmaišiau riešutų sviestą (nors galite įmaišyti iš vakaro) ir pakaitinau, kad košė sušiltų. Paskaninau uogomis.