INGREDIENTAI: 2 litrai vandens
2 vienetai cukinijų (jaunų)
3 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
1 sauja faršo
2 šaukštai ryžių
1 šaukštas aliejaus
1 pundelis krapų
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nulupame ir supjaustome mažais kubeliais. Puode užkaičiame vandenį.
2.
Aš naudojau faršą likusį nuo kotletų. Jeigu turite tik faršą jį pagardinkite prieskoniais, įmaišykite dalį kiaušinio ir pusę šaukšto miltų. Kai vanduo užvirs, sudėkite suformuotus mėsos kukuliukus. Kai iškils į paviršių, nugrėbkite putas ir suberkite bulves, ryžius.
3.
Keptuvėje aliejuje pakepinkite smulkintą svogūną ir tarkuotas morkas. Kai daržovės šiek tiek suminkštės, sudėkite tarkuotas cukinijas. Pakepinkite apie pora min. Daržoves sudėkite į puodą. Pagardinkite druska, pipirais. Pavirkite dar apie 20 min. Išvirusią sriubą paskaninkite krapais.