INGREDIENTAI: 500 gramų vištienos faršo (naudojau "Lapino puota" produkciją)
1 vienetas kiaušinių
200 mililitrų miško grybai (virtų)
200 mililitrų vandens
100 mililitrų grietinėlės
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
4 šaukštai miltų
1 pundelis krapų
1 šaukštas sviesto
1 šaukštelis prieskonių mišinio (naudojau "Sviestelis")
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į vištieną mušame kiaušinį, beriame miltus, druską ir pipirus.
2.
Suformuojame mažus kukuliukus ir apkepame keptuvėje su ištirpintu sviestu.
3.
Į troškintuvą dedame grybus, kukuliukus, smulkintą svogūną, tarkuotą šiaudeliais morką. Pilame grietinėlę, vandenį.
4.
Viską gerai išmaišome ir dar patroškiname apie 20 min. pagardiname druska, smulkintais krapais ir prieskoniais.