INGREDIENTAI: 14 vienetų šviežios dešrelės (naudojau triušienos, 350 gr)
14 griežinėlių šaltai rūkytos šoninės
1 šlakelis aliejaus
pagal poreikį daržovių (paprikų, pievagrybių, kukurūzų burbuolių)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Medinius iešmelius pamirkykite šaltam vandeny bent 30 minučių.
2.
Ant iešmelio užmaukite triušienos dešrelę ir apsukite šonine.
3.
Daržoves pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, raudonosios paprikos milteliais ir apšlakstykite aliejumi.
4.
Kepkite ant griliaus, kol ir dešrelės ir daržovės gražiai apskrus.