INGREDIENTAI: 1 pakelis sluoksniuotos tešlos šulinėlių (arba užkandžiams skirtų krepšelių)
200 gramų silkių filė (naudojau Viči)
200 gramų marinuotų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek pipirų
pagal skonį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sluoksniuotos tešlos šulinėlius atšildyti ir iškepti orkaitėje pagal nurodymus ant pakuotės. Arba galite šulinėlius pasidaryti ir patys, taip kaip juos šiame recepte gamino Andželika.
2.
Silkių file supjaustyti kubeliais. Svogūną smulkiai sukapoti. Marinuotus pievagrybius labai gerai nuvarvinti nuo skysčio ir supjaustyti kubeliais arba riekelėmis.
3.
Dubenyje sumaišyti silkę, svogūną ir pievagrybius. Pagal skonį pagardinti majonezu ir žiupsneliu juodųjų pipirų, išmaišyti.
4.
Šia mišraine įdaryti sluoksniuotos tešlos krepšelius ir gardžiuotis!