INGREDIENTAI: 600 gramų bulvių (jaunų)
2 šaukštai garstyčių (neaštrių, saldžių)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (vidutinio)
1 pundelis petražolių
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves pjauti pusiau, dėti į pasūdytą vandenį. Išvirti. Tuomet nupilti vandenį.
2.
Į puodą su bulvėmis berti smulkiai pjaustytas petražoles, plonais pusžiedžiais pjaustytą svogūną. Pašlakstyti alyvuogių aliejumi, dėti garstyčias. Pagardinti druska ir gerai išmaišyti.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.