AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 kilogramai agurkų
3 vienetai svogūnų
500 mililitrų vandens (karšto)
250 mililitrų obuolių acto (arba 150 ml paprasto acto)
80 gramų cukraus
2 šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Jeigu agurkai karstelėję, jiems nulupti žievelę, o jeigu ne - galima pjaustyti su visomis žievelėmis. Agurkus supjaustyti griežinėliais, svogūnus - pusžiedžiais.
2.
Sumaišyti karštą vandenį, obuolių actą, cukrų, druską (maišyti iki druska ir cukrus ištirps) ir gautu mišiniu užpilti agurkus bei svogūnus.
3.
Viską sudėti į stiklainius ar kitokius patogius indus ir padėti bent vienai parai į šaldytuvą, kad pasimarinuotų. Skanaus!