INGREDIENTAI: 1 vienetas cukinijų (jaunos)
200 gramų daktariškos dešros (ar rūkytos mėsytės)
100 mililitrų grietinėlės
1 vienetas svogūnų
50 gramų fermentinio sūrio
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis saldžiosios paprikos miltelių
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną ir česnaką nulupame ir supjaustome mažais kubeliais. Dešrą supjaustome kubeliais. Cukiniją nuplauname, supjaustome kubeliais.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Suberiame svogūną ir česnaką. Pakepiname, kol daržovės suminkštės. Beriame į keptuvę dešrą ir pakepiname porą minučių. Beriame į keptuvę cukiniją ir pakepiname apie 5 minutes. Pagardiname druska, pipirais.
3.
Pilame grietinėlę, įtarkuojame sūrį. Patroškiname, kol šiek tiek viskas sutirštės. Pabarstome smulkintais krapais, paprikos milteliais.