INGREDIENTAI: 3 vienetai kiaušinių (didelių)
200 gramų krabų lazdelių
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų (didesnio)
1 pundelis krapų
pagal poreikį skrebučių (naudojau naminius)
Užpilui:
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai majonezo (naudojau naminį)
0.5 šaukštelio garstyčių (neaštrių)
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Agurką perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti smulkiais šiaudeliais. Krabų lazdeles taip pat supjaustyti smulkiais šiaudeliais, kiaušinius sutarkuoti stambia tarka, krapus susmulkinti. Suberti į dubenį.
2.
Į kitą dubenėlį įdėti grietinės, majonezo, įberti druskos, pipirų, įdėti garstyčių, įspausti česnako ir gerai išmaišyti, supilti į dubenį su paruoštais ingredientais ir dar kartą gerai permaišyti.
3.
Salotas galite patiekti dubenyje arba suformuoti naudodami torto žiedą. Prieš patiekiant, salotas pabarstyti šviesios duonos skrebučiais.