INGREDIENTAI: 700 gramų bulvių košės
500 gramų raugintų kopūstų
4 vienetai rūkytos dešrelės
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų (didesnio)
50 gramų sūrio
šiek tiek daržovių sultinio
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Padaryti skystesnę bulvių košę, įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti.
2.
Dešreles apkepti, padėti ant virtuvinės servetėlės, kad susigertų nereikalingi riebalai.
3.
Svogūną apkepinti keptuvėje, sudėti kopūstus, supilti daržovių sultinį ir viską patroškinti 15 minučių.
4.
Dėti į formą eilėmis: bulvių košė, dešrelės, rauginti kopūstai, vėl košė... Ant viršaus užtarkuoti sūrio ir kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių,