INGREDIENTAI: 1 dorada
5 vyšniniai pomidorai
1 svogūnas
1 paprika
5 g imbiero šaknies
2 šauktai alyvuogių aliejaus
po žiupsnelį pipirų ir druskos
gabalėlis sviesto patepti folgai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalyti ir nusausinti doradą. Keliose vietose žuvį įpjauti, kad ji išlaikytų formą. Daržoves nuplauti. papriką supjaustyti šiaudeliais. Svogūną, imbierą ir supjaustyti kubeliais. Pomidorus perpjauti pusiau. Daržoves kepti 5 min. įkaitintame alyvuogių aliejuje. Folgos lakštą patepsi sviestu. Įdėti daržoves ant viršaus uždėti žuvį. Į žiaunas įdėti po puselę pomidoro. Užlenkti folgą į voką. Žuvį kepti 200*C orkaitėje 25 min. Tiekti su daržovėmis ir keptomis bulvėmis. 1 asm.