INGREDIENTAI: 2 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
200 gramų konservuotų žirnelių (apytikriai, 1 skardinės)
160 gramų šprotų (apytikriai, nedidelės skardinės)
2 vienetai marinuotų agurkų (nedidelių)
0.5 vieneto raudonosios paprikos
0.5 vieneto svogūnų (nedidelio)
4 šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį krapų (ar petražolių, smulkintų, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves išverdame su lupenomis, atvėsiname ir nulupame.
2.
Bulves, marinuotus agurkus, papriką ir svogūną supjaustome mažais kubeliais.
3.
Į didesnę lėkštę ar dubenį sudedame bulves, užberiame marinuotus agurkus, svogūną, papriką ir žirnelius. Apibarstome druska, juodaisiais pipirais.
4.
Iš aliejaus išimame šprotus ir išdėliojame ant mišrainės. Į mišrainės vidurį dedame majonezo ir apibarstome susmulkintais krapais ar petražolėmis. Skanaus!
Patarimai:
•
Mišrainę galima patiekti ir atskiruose dubenėliuose ar lėkštėse.