INGREDIENTAI: 400 gramų jautienos išpjovos (ar vištienos, kalakutienos, kiaulienos)
2 vienetai pomidorų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 vienetas agurkų
1 sauja burokėlių lapų (ar salotų mišinio)
pagal poreikį bulvių traškučiai (naudojome salsos skonio Lay's Maxx)
4 vienetai lavašo
pagal skonį pipirų
Padažui:
2 vienetai kiaušinių trynių
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Jautieną pagardinti druska ir pipirais. Apšlakstyti aliejumi.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejaus. Iš abiejų pusių apkepti jautieną iki norimo iškepimo, kol iš išorės apskrus. Mėsą palikti "pailsėti" 5 - 10 minučių. Mėsą supjaustyti.
3.
Agurkus, pomidorus ir svogūnus supjaustyti plonais griežinėliais.
4.
Kiaušinių trynius pagardinti druska ir pipirais. Nuolat plakant, po truputį pilti aliejų, kol padažas sutirštės.
5.
Lavašą aptepti majonezu, dėti burokėlių lapų, daržovių, mėsos, traškučių.
6.
Susukti ir skanauti!