INGREDIENTAI: 1 litras kefyro
2 šaukšteliai sodos
4 vienetai kiaušinių
šiek tiek miltų (pagal poreikį)
0.5 kilogramo vištienos faršo
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pasiruošti faršą - sudėti į jį mėgstamus prieskonius, druskos. Išplakti kiaušinius. Į dubenį supilti kefyrą, į išplaktus kiaušinius sudėti sodą ir įberti tiek miltų, kad gautųsi į grietinę panaši tešla.
2.
Skardą patepti sviestu ar kitais riebalais. Į ją įpilti šiek tiek tešlos, ant jos sudėlioti faršo gabaliukus, vėl užpilti tešlos ir vėl faršo gabaliukus. Skardą apdengti folija ir kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min. Tinka ir karštas, ir šaltas. Skanaus.