INGREDIENTAI: 150 gramų fermentinio sūrio (stipresnio skonio)
150 gramų šaltai rūkytos šoninės
100 gramų kreminio sūrio (filadelfija ar kitokio)
100 gramų grietinės
1 saujelė svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Šoninę susmulkinti ir apkepinti sausoje keptuvėje, kol apskrus.
2.
Į prikaistuvį dėti grietinę, kreminį sūrį, tarkuotą fermentinį sūrį ir kaitinti ant labai mažos kaitros, nuolat maišant, kol sūris ištirps. Jei nerimaujate, kad pridegs, galima kaitinti garų vonelėje.
3.
Padažą sudėti į pašildytą keraminį dubenėlį (kad padažas igliau nestingtų), pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais ir šonine. Papildomai viršų galima pabarstyti kietuoju sūriu.
Patarimai:
•
Daugiau apie kreminį sūrį rasite šiame straipsnyje..