INGREDIENTAI: 200 g grietinėlės
Vandens (pagal skonį)
1 pakelio želatinos
10 kiaušinių lūkštų
1 persikų skonio želė
1 braškių skonio želė
1 citrinos skonio želė
1 aviečių skonio želė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia pasiruošiame kiaušinių lukštus. Atsargiai praduriame kiaušinių viršūnėles ir švirkštu ištraukiame kiaušinio baltymą ir trynį. Atskirai ištirpiname želė reikiamame vandens kiekyje. Tada pilame po 2 šaukštus pirmosios spalvos želė į kiekvieną kiaušinį. Įdedame į šaldytuvą ir palaukiame, kol pirmasis želė sluoksnis sustingsta. Po to pilame kito skonio želė. Ir vėl dedame į šaldytuvą ir paliekame sustingti antrajam sluoksniui. Trečiąjį sluoksnį darome iš želatinos ir grietinėlės. Želatiną išbrinkiname šiltoje grietinėlėje (vandens kiekis nurodytas ant želatinos pakuotės. Mes vietoj vandens naudojame grietinėlę). 4-5 sluoksniai kartojame viską taip pat, kaip pirmuosius du. Kai kiaušiniai gerai sustingsta, atsargiai nulupame lukštą ir valgome. Skanaus :*