INGREDIENTAI: Kremui:
400 gramų varškės
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
150 gramų kokoso drožlių
40 gramų želatinos
Pertepimui:
200 gramų uogienės
Biskvitui:
5 vienetai kiaušinių
150 gramų miltų
100 gramų cukraus
5 gramai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Iškepame kelis biskvito papločius: akskirai suplakame 5 kiaušinių baltymus ir trynius, atsargiai išmaišome su cukrumi, miltais ir kepimo milteliais. Kepame kiekvieną paplotį atskirai iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 6 minutes kiekvieną.
2.
Kremui varškę sumaišome su kokoso drožlėmis, kondensuotu pienu. Želatiną užpilti keliais šaukštais šalto vandens, paliekame išbrinkti, ištirpiname garų vonelėje, atvėsiname ir įmaišome į varškės masę.
3.
Į formą dedame vieną biskvitą, pilame pusę kokosinio kremo, palaukiame kol sustingsta, užtepame uogienės, dedame antrą biskvitą, tepame uogienės ir vėl pilame varškės kremą. Paliekame sustingti ir papuošiame gėlytėmis ar kitaip.