INGREDIENTAI: 1 vienetas žiedinių kopūstų
200 gramų grybų (mėgstamų)
130 gramų mocarela sūrio
100 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
50 gramų sviesto (tirpinto)
1 žiupsnelis prieskonių (mėgstamų)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Žiedinį kopūstą supjausčiau plonomis riekelėmis, pabarsčiau prieskoniais, druska, pipirais. Sumaišiau su tirpintu sviestu.
2.
Išklotoje kepimo skardoje iš žiedinių kopūstų masės suformavau kepsnius.
3.
Kepiau 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min.
4.
Grybus supjausčiau nedideliais gabalėliais ir apkepinau keptuvėje su aliejumi.
5.
Mocarelos sūrį supjausčiau riekelėmis.
6.
Ant kepsnių dėjau tarkuoto sūrio, keptus grybus ir mocarelos sūro ir dar pakepiau 10 min, kol išsilydė sūris.
Patarimai:
•
Kas mėgsta mėsytę, labai tiktų keptos šoninės gabalėlis.