INGREDIENTAI: 1 vienetas romaninių salotų
60 gramų pomidorų
1 vienetas kiaušinių
40 gramų šviesios forminės duonos
30 gramų parmezano sūrio
1 skiltelė česnako
Padažui:
170 mililitrų kefyro
10 gramų česnakų laiškų
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Salotas nuplauti ir nusausinti, tada suplėšyti arba supjaustyti. Pomidorus nuplauti, supjaustyti.
2.
Padažui kefyrą sumaišyti su citrinos sultimis, sudėti smulkintus česnakų laiškus ir pagardinti druska.
3.
Skrebučiams forminę duoną įtrinti česnaku, supjaustyti kubeliais ir apkepti sausoje keptuvėje.
4.
Kiaušinį išvirti be lukšto, kaip tai padaryti, rasite čia .
5.
Į lėkštę dėti salotas, pomidorus, aplieti padažu, apibarstyti skrebučiais ir tarkuotu parmezanu, uždėti kiaušinį.