INGREDIENTAI: 250 gramų makaronų (virtų, vamzdelių ar spiralių)
150 gramų fermentinio sūrio (skaniausia - Čederio)
150 gramų karštai rūkyto kumpio (arba kitokios rūkytos mėsos)
200 gramų konservuotų ananasų
1 pundelis svogūnų laiškų
3 šaukštai majonezo
2 žiupsneliai maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nuo išvirtų makaronų nupilti vandenį, palikti atvėsti.
2.
Kumpį ir sūrį supjaustyti nedideliais kubeliais.
3.
Konservuotus ananasus gerai nuvarvinti ir taip pat supjaustyti nedideliais gabalėliais (jei naudoju žiedus, supjaustau į maždaug 10 gabalėlių).
4.
Svogūnų laiškus smulkiai sukapoti.
5.
Makaronus išmaišyti su kumpeliu, sūriu, ananasais, svogūnų laiškais. Pagardinti pipirais ir majonezu. Salotos gardžios ir ką tik paruoštos, ir valandėlę palaikytos šaldytuve.