INGREDIENTAI: 2 vienetai agurkų (didesnių, trumpavaisių)
1/4 vieneto rausvųjų svogūnų
1 šaukštas graikiško jogurto (ar natūralaus jogurto, su kaupu)
1 šaukštas citrinų sulčių (ar obuolių acto)
1 saujelė petražolių (ar kitokių žalumynų)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Agurkus perpjauti išilgai į keturias dalis ir riekelėmis.
2.
Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
3.
Petražoles smulkiai sukapoti, sumaišyti su jogurtu, citrinos sultimis ir druska
4.
Viską išmaišyti su agurkais ir svogūnais.
5.
Patiekti tinka iškart, bet dar skanesnės valandėlę pastovėjusios šaldytuve.