INGREDIENTAI: 150 gramų ZIGMO sūdytos pjaustytos lašišos filė
200 gramų grietinėlės sūrio
4 šaukštai jogurto, natūralaus
0.5 vieneto žaliųjų citrinų sulčių
1 šaukštas čiobrelių
1 vienetas prancūziško batono
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Lašišos filė be odos susmulkinkite labai mažais gabaliukais.
2.
Grietinėlės sūrį (arba rikotą) išmaišykite su citrinos sultimis, puse žalumynų, trupučiu druskos, maltų juodųjų pipirų ir jogurtu. Į šią masę įmaišykite lašišos gabaliukus.
3.
Batoną supjaustykite riekelėmis ir iš abiejų pusių paskrudinkite įkaitintoje keptuvėje. Ant paskrudintų riekelių užtepkite paruoštos užtepėlės, užberkite pipirų, likusių žalumynų ir ragaukite.