TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Naminiai bulvių traškučiai
Bulvių traškučiai

Porcijų skaičius: 4


INGREDIENTAI:
2 vienetai bulvių
1 saujelė druskos
500 mililitrų aliejaus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Bulves nuskutame, nuplauname.

2.
Bulvių skustuku skutame skersai arba išilgai griežinėlius (jie būna labai plonyčiai). Kiekvieną jų nusausiname popieriniu rankšluoščiu iš abiejų pusių.

3.
Dedame po kelis į verdantį aliejų ir kepame, kol apskrunda. Iškepusius dedame ant popierinių rankšluoščių ar servetėlių ir apibarstome druska.




admin · 2022-01-23 00:00 · 361 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt