INGREDIENTAI: PARUOŠIMO BŪDAS:
<div class="ingredients"> <h2>Ingredientai:</h2> <p>0,5 kg pangasijų filė, šviežia <br /> 1 kiaušinio<br /> 2 šaukštų alyvuogių aliejaus<br /> 1 žiupsnelio grūstų pipirų<br /> 1 žiupsnelio druskos<br /> 2 - 3 šaukštų džiuvesėlių<br /> Saulėgrąžų aliejaus, kepimui<br /> 1 šaukšto fermentinio sūrio, smulkiai tarkuoto<br /> 0,5 baklažano<br /> 1 žiupsnelio druskos<br /> Aliejaus, kepimui</p> </div> <div class="recipe_make"> <h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2> <p style="text-align: justify;">Nuplauti pangasijų filė ir nusausinti. Žuvį apvolioti alyvuogių aliejumi, užberti pipirais ir druska. Palaikyti porą val. šaldytuve.<br /> Išplakti kiaušinį, jame apvolioti pangasijų filė ir apvolioti džiuvesėliuose. Kepti įkaitintame aliejuje po keletą minučių abi puse iki kol gražiai pagels.<br /> Ant viršaus užberti tarkuoto fermentinio sūrio.<br /> Kitoje keptuvėje kepti baklažanų griežinėlius kol gražiai parus. Užberti druskos.<br /> Patiekti su keptais baklažanais.</p> <p style="text-align: justify;">(1 porcijai)<br /> </p> </div>