INGREDIENTAI: 5 vienetai kiaušinių
1 skardinė tuno (konservuotas)
100 gramų sūrio (feta (pvz., lietuviškas „Fetuva“))
1 vienetas svogūnų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną smulkiai supjaustyti. Fetos sūrį sutrupinti.
2.
Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais. Suberti svogūnus ir fetos sūrį bei tuną. (Prieš tai nuo tuno nusunkti aliejų arba jo sultis. Geriau imti ne susmulkintą tuną, o gabaliukais.)
3.
Viską gerai išplakti ir supilti į sviestu išteptą kepimo indą (30 cm skersmens). Jį dėti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti 20 min. Skanaus.