INGREDIENTAI: 5 vienetai bulvių (virtų)
1 stiklinė miško grybai (virtų)
1 vienetas morkų (virtų)
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1 šaukštas obuolių acto
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 pundelis svogūnų laiškų (smulkintų)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal poreikį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves ir morką supjaustome kubeliais. Svogūną pasmulkiname iki nedidelių gabalėlių.
2.
Grybus supjaustome nedideliais gabalėliais. Į grybus beriame smulkintus svogūnus. Pabarstome druska, pipirais, apšlakstome actu ir aliejumi.
3.
Į dubenį beriame bulves, morkas, grybus su svogūnais, smulkintus žalumynus. Mišrainę maišome su majonezu ir ragaujame.