INGREDIENTAI: 1 vienetas rūkytos vištienos (naudojau šlaunelę)
150 gramų sūdytų žemės riešutų (skrudintų)
1 vienetas svogūnų (nedidelių)
80 gramų ryžių
50 gramų lukštentų saulėgrąžų (skrudintų)
2 vienetai vyšninių pomidorų
3 šaukštai majonezo (neriebaus)
1 saujelė petražolių
1 saujelė krapų
pagal skonį kario
pagal skonį himalajų druskos
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ryžius išvirti, atvėsinti.
2.
Vištieną, svogūną susmulkinti, sumaišyti su ryžiais, saulėgrąžom, riešutais, prieskoniais, majonezu.
3.
Sudėjus į patiekimo indą papuošti išpjaustytais pomidoriukais, petražolių ir krapų lapeliais, riešutais.