INGREDIENTAI: 1 kilogramas bulvių (šviežių)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
Įdarui:
300 gramų kiaulienos faršo
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
pagal skonį prieskonių mėsai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves ir svogūną sutarkuoti, įmušti kiaušinius, pagardinti druska. Išmaišyti.
2.
Smulkiai supjaustyti svogūną, suberti į dubenį. Tuomet sudėti faršą, įspausti česnaką, pagardinti prieskoniais, išmaišyti.
3.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti. Dėti gerą šaukštą bulvių, ant jo mažesnį šaukštą mėsos ir vėl dėti šaukštą bulvių, kad visiškai uždengtų mėsą.
4.
Kepti ant nedidelės ugnies apie 5 minutes iki kol gražiai apskurs ir iškeps, apversti ir dar pakepti apie 5 minutes.
5.
Patiekti su grietine ar kitu norimu padažu.