INGREDIENTAI: 1 kilogramas šonkaulių
1.5 litro vandens
500 gramų raugintų kopūstų
200 gramų rūkytos kiaulienos šoninės
1 vienetas morkų
5 vienetai šalotinių svogūnų
4 skiltelės česnako
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį rozmarino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į puodą pilame alyvuogių aliejaus ir gerai apskrudiname šonkaulius.
2.
Kol šonkauliai kepa, supjaustome rūkytą šoninę ir dedame kartu į puodą.
3.
Susmulkiname svogūnus, česnakus ir morkas, beriame į puodą.
4.
Taip pat sudedame raugintus kopūstus bei supjaustytas bulves.
5.
Įpilame vandens. Pagardiname druska, pipirais ir šviežiu rozmarinu. Verdame ant silpnos kaitros valandą.
6.
Pagardiname grietine. Skanaus!