INGREDIENTAI: 4 vienetai bulvių (virtų)
3 vienetai silkių filė
200 gramų marinuotų grybų
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
2 šaukštai grietinės
2 žiupsneliai pipirų
1 žiupsnelis žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Silkių filė nuvarvinu nuo aliejaus, supjaustau juostelėmis.
2.
Kiaušinius nulupu ir supjaustau kubeliais. Svogūną supjaustau plonomis juostelėmis. Jei marinuoti grybai stambesni, juos supjaustau.
3.
Į indą dedu silkę, grybus, kiaušinius, svogūną, smulkintų žalumynų, pagardinu pipirais. Išmaišau su grietine.
4.
Bulves supjaustau kubeliais ir sumaišau su salotomis arba, jei turiu ką tik virtų, dar šiltų, jas tiekiu prie salotų.