INGREDIENTAI: 1.5 stiklinės miltų
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė vandens (šalto)
0.5 stiklinės kakavos (nesaldžios)
4 šaukštai aliejaus
1 pakelis vanilinio cukraus
1 šaukštas balzaminio acto (arba obuolių acto)
2 šaukšteliai cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
2/5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
2/5 šaukštelio druskos
šiek tiek braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, sudėti visus likusius ingredientus: cukrų, kakavą, cinamoną, aitriųjų pipirų miltelius, druską, aliejų, actą, vanilinį cukrų ir vandenį. Viską gerai išmaišyti.
2.
Supilti tešlą į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ant viršaus uždėti braškes ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 30 minučių. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku.