INGREDIENTAI: 400 gramų kreminės varškės
300 gramų grietinėlės, 35% riebumo
250 gramų plikytų pyragaičių (su įdaru)
80 gramų vandens
25 gramai želatinos
1 sauja uogų (arba vaisių)
5 šaukštai cukraus pudros
šiek tiek citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra ir įpilti šiek tiek citrinos sulčių. Kreminę varškę sumaišyti su uogomis ir sujungti su grietinėlės mase.
2.
Želatiną užpilti vandeniu ir palikti 20 minučių išbrinkti. Tada pakaitinti, kad ištirptų (neužvirinti!) ir atvėsusią supilti į grietinėlės - varškės masę. Gerai išmaišyti. Suberti plikytus pyragaičius ir vėl viską išmaišyti.
3.
Visą masę sudėti į maišeliu išklotą formą ir palikti šaldytuve per naktį. Galima puošti lydytu šokoladu.