INGREDIENTAI: 0.5 litro miško grybai (virtų)
1 vienetas cukinijų (jaunos)
3 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
2 vienetai lauro lapų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 pundelis laiškinių česnakų (smulkintų)
1 pundelis krapų (smulkintų)
2 litrai vandens
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morką ir cukiniją sutarkuojame, svogūną ir česnaką supjaustome smulkiais gabalėliais, bulves - kubeliais.
2.
Puode ištirpiname sviestą ir įkaitiname aliejų. Sudedame svogūną ir morkas. Pakepiname, kol daržovės šiek tiek suminkštės. Sudedame česnaką ir cukiniją. Pakepiname keltą minučių. Sudedame bulves, grybus. Beriame lauro lapus, druską, pipirus. Užpilame vandeniu ir paverdame apie 20 min. Pabarstome smulkintais žalumynais. Skanaujame.