INGREDIENTAI: 3 lapai bemielės sluoksniuotos tešlos
6 vienetai vyšninių pomidorų
6 šaukšteliai pomidorų padažo
4 griežinėliai šaltai rūkyto kiaulienos kumpio (plonų)
1 saujelė poro (smulkintos žalios dalies)
pagal poreikį fermentinio sūrio (tarkuoto)
1 vienetas kiaušinių (paplakto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Atšildykite tešlos lapelius, perpjaukite per pusę, įpjaukite krašteliuose ne iki galo ir perkeiskite iš vienos pusės į kitą.
2.
Kiekvieną gabalėlį patepkite pomidorų padažu, viename šone dėkite per puse perpjautą pomidorą, kitame - kiaulienos kumpį, per vidurį užberkite tarkuoto fermentinio sūrio ir ant viršaus pjaustyto poro. Kraštelius aptepkite kiaušinio plakiniu.
3.
Kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min.