INGREDIENTAI: 200 g šokolado (sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos)
1 apelsino žievelė, tarkuotos
2 a. š. S ANTA MARIA ANCHO ST YLE aitriųjų paprikų
300 g mažų zefyrų
150 g riešutų (arba pasirinktų keksų barstinių)
1 pakelio medinių krapštukų / ledinukų lazdelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite. Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir sumaišykite. Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes. Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus barstinius ar riešutus. Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų. Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.