INGREDIENTAI: 300 gramų kvietinių miltų
160 gramų sviesto
100 gramų cukraus
Įdarui:
400 gramų varškės
250 gramų kondensuoto pieno, saldinto
200 gramų šilauogių
3 vienetai kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Prikaistuvyje ištirpiname sviestą.
2.
Dubenyje sumaišome miltus su cukrumi ir tirpintu sviestu. Tešlą dedame į kepimo formą. Rankomis suformuojame lygų pagrindą ir kraštelius.
3.
Įdarui varškę išsukame su kiaušiniais ir kondensuotu pienu. Įmaišome šilauoges. Sudedame įdarą ant tešlos sluoksnio.
4.
Kepame įkaitintoje iki 200 C laipsnių orkaitėje 35 min.
Patarimai:
•
Kepimo forma 24 cm skersmens.