INGREDIENTAI: Faršui:
500 gramų kalakutienos faršo
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas morkų (nedidelės)
1 vienetas svogūnų (mažo)
2 šaukštai avižinių dribsnių (virtų)
2 šaukštai džiūvėsėlių
1 šaukštas prieskonių
Įdarui:
3 vienetai bulvių
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į faršą įmušame kiaušinį, įdedame avižinių dribsnių, šiek tiek džiūvesėlių. Įtarkuojame morką, sudedame susmulkintą svogūną ir prieskonius. Viską suminkome, formuojame lizdelius ir dedam į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
2.
Į lizdelius pridedame burokine tarka tarkuotų bulvių ir uždedame po gabaliuką sviesto.
3.
Kepame 160 C laipsnių orkaitėje apie 50 minučių.